Yaşama dair herşey!

Tüylerle ilgili temel bilgiler « Geri

E-posta 04.12.2011'de eklendi.
Tüylerle ilgili temel bilgiler Tüyün hangi hızla uzadığını öğrenmek mi istiyorsunuz? Bir kadında ortalama kaç tüy mü var? En son cevapların hepsi burada, kısa bilgilerle donatılmış kılavuzda.

Bilgi:
Cilt haftalarca tüysüz kalır. Tüy kökünden giderildiğinden ama kök yerinde kaldığından birkaç hafta sonra tekrar çıkacaktır. Ancak tekrar çıktığında tıraş sonrası yeniden çıkan tüye göre daha ince ve belirsizdir.

Bilgi:
Epilatörler, dermatolojik olarak da onaylandığı gibi, tüylerin uzamasını arttırmaz. Bu yanılgının sebebi, birçok kadının daha yüksek sıcaklıkların tüy büyümesini etkilediği yaz mevsiminde epilasyon yapmasıdır. Kan dolaşımı hızlanır ve bu da tüy köklerinin beslenmesini arttırır.

Bilgi:
Tüyler daha koyu çıkmaz. Bazen kadınlar tekrar çıkan tüyler orijinal rengine sahip olduğundan ve güneşten ve sık su ve sabun kullanımından rengi açılmadığından bu izlenimi edinebilir.

Bilgi:
Epilatör bir süre sonra daha az tahriş yapar. Tüy kökünden alındığından mutlaka rahatsızlık yaşarsınız. Başlangıçta çekme duygusu daha güçlüdür çünkü alınacak daha fazla tüy vardır. Ancak tüyler farklı hızlarda çıkar. Bu nedenle ilk birkaç seanstan sonra alınacak daha az tüy olur. Ayrıca cildiniz tedaviye uyum sağlamaya başlar ve ağrı hissi kısa süre içinde azalır.

Bilgi:
Tüyler epilatörlerle alındığında yeni çıkan tüylerde, eski ve daha uzun tüylere göre daha ince görünmelerini ve hissedilmelerini sağlayan, konik bir uç vardır.

Bilgi:
Koltuk altı tüy alınması en zor yerdir. Neden? Çünkü bir birleşme yerinde cilt çok esnektir ve bu nedenle epilatör, jilet veya ağda ile birlikte hareket edebilir.

Bilgi:
Bir kadının bacakları ve koltuk altı birlikte 78.000 civarında tüy folikülüne sahiptir. Sizdeki folikül sayısı genleriniz tarafından belirlenir - doğduktan sonra yeni folikül gelişmez.

Bilgi:
Ortalama olarak kadınların bacaklarında yaklaşık 16.800 tüy ve koltuk altlarında 600 tüy bulunur. Tüyün büyüme hızı vücudun farklı bölgelerinde farklıdır.

Bilgi:
Tüyün kendisi canlı değildir. Bir tüyü yapan hücreler oluştuktan sonra ölüp sertleşirler ve tüyün gövdesini oluştururlar. Gövde sonra folikül açıklığından yukarıya, cildin yüzeyine doğru itilir. Ortalama büyüme hızı ayda 6 mm'dir.

Bilgi:
Genel olarak bir kadının bacaklarındaki cilt nispeten kurudur çünkü burada daha az yağ üreten bez vardır.

Bilgi:
Erkeklerin çoğu sadece yüzlerindeki ve boyunlarındaki kılları aldığından ve kadınlar bacaklarındaki, koltuk altlarındaki ve bikini bölgesindeki tüyleri aldığından kadınların toplam tüy alma alanı erkeklerin tüy alma alanından 18 kat fazladır - kadınlarda 1690 cm2 ve erkeklerde 95 cm2.

Bilgi:
Bir erkeğin yüzündeki kıllar kadının bacaklarındaki veya koltuk altı ve bikini bölgelerindeki tüylerden daha kalındır. Ortalama olarak erkeklerin sakallarındaki kıl sayısıyla bir kadının alt bacakları ve koltuk altı bölgesindeki toplam tüy sayısı aşağı yukarı aynıdır.

Bilgi:
Kadınların tüyleri erkeklerin kıllarından daha incedir ama yine de aynı kalınlıkta bakır tel kadar serttir.

Bilgi:
Genel olarak diyetin tüy büyümesine bir etkisi yoktur. Yani yediğiniz içtiğinizin bir etkisi olmaz. Tabi dengeli bir diyet genel sağlığınızı maksimuma çıkartmanın en iyi yollarından biridir.

Bilgi:
Mevsimlerin tüylerin tekrar büyümesi üzerine belirgin bir etkisi vardır - özellikle bazı çalışmalar baharda tüy büyümesinde hafif bir artma göstermiştir.
  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Şu an okunanlar

.

Tüylerle ilgili temel bilgiler

Tüyün hangi hızla uzadığını öğrenmek mi istiyorsunuz? Bir kadında ortalama kaç tüy mü var? En son cevapların hepsi burada, kısa bilgilerle donatılmış kılavuzda. Bilgi: Cilt...

.

MANGO sonbahar kış koleksiyonu 2012 2013

MANGO sonbahar kış koleksiyonu 2012 2013 de siyah ve beyaz ağırlıklı kullanılmış. Sonbahar Kış 2012 2013 yeni koleksiyonu analiz edildiğinde Mango cataloğunda , elbise ve...

.

2008 mango bluz modelleri

İşte Mangonun birbirinden çarpıcı etkiliyeci bayan buluz modelleri.Renkler ve modellerle mükemmel uyum.Bu yaz mutlaka bunlardan edinmelsiniz.Sizin için seçtiğimiz modeller....

.

Ramazan ayinda spor yapamam demeyin!

Ramazan ayinda spor yapamam demeyin! Hatta fazla kilolarinizdan kurtulmak için bu ramazan bir spor programını deneyin. Niye mi ? Spor programina sadece 45 dakika ayırmanız yeterli. Sahur...

.

Düzenli seks ömrü uzatıyor

80 li yaşlara kadar evli kalan erkeklerin ölüm riski boşanmış erkeklere göre çok az Düzenli seks erkeklerin daha uzun yaşaması sağlıyor. Fakat kadınlarda tam aksi bir durum söz...

Tüylerle ilgili temel bilgiler

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Tüylerle ilgili temel bilgiler