Yaşama dair herşey!

İvana sert Bursa stil önerileri « Geri

E-posta 19.10.2012'de eklendi.
İvana sert  Bursa stil önerileri Matrix'in organizesinde Bursa'da Roma Kuaför'e gelen ünlü fotomodel ve stil danışmanı İvana Sert, bayanların ilgi odağı oldu. Kıyafetleriyle gelen Bursalı bayanlara stil danışmanlığı yapan İvana Sert, Bursa'ya hayran olduğunu söyledi.

Matrix'in organizesinde Bursa'da Roma Kuaför'e gelen ünlü fotomodel ve stil danışmanı İvana Sert, bayanların ilgi odağı oldu. Kıyafetleriyle gelen Bursalı bayanlara stil danışmanlığı yapan İvana Sert, Bursada Bugün mikrofonlarına çok özel açıklamalar yaptı.

"ŞÖHRETİ ÇALIŞARAK YAKALADIM"
Kendi tasarımlarını kendisinin tanıtmasıyla şöhreti yakaladığını belirten İvana Sert, "Sürekli çalışıp, televizyon programı sunmak ve kendime iyi bakmanın sonrasında başarıyı yakaladım. Şöhretin verdiği yaşamdan dolayı çok mutluyum" dedi.

"BU PROJEYLE KADINLARI GÜZELLEŞTİRİYORUZ"

Matrix'in projesini danışmanlık olarak yürüttüğünü dile getiren ünlü fotomodel ve stil tasarımcısı İvana Sert, "Güzel bir projeye imza atıyoruz. Türkiye genelinde birçok ilde bu uygulamayı yapıyoruz.

Kuaför salonlarında bayanları hem kıyafet hem de görünüm olarak değiştirip güzelleştiriyoruz. Bayanların kendilerine daha çok özgüveni sağlamasına yardımcı oluyoruz.

Eskiden Türkiye'de çok yer gezmiyordum. Bu proje sayesinde Türkiye'nin her yerini gezip tadını alıyorum. Böyle bir projenin bir parçası olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

"BURSA KÜÜK ŞEHİR AMA ÇOK GÜZEL"
Bursa'yı çok sevdiğini, ve hayran kaldığını da ifade eden İvana Sert, "Bursa'ya çok geliyorum. Uludağ'a çok kez kayak yapmaya geldim. Bursa'nın kebaplarını çok seviyorum.

Beni herhangi bir zamanda Bursa'da kebap yerken görebilirsiniz. Bursa küçük bir şehir ama çok güzel" şeklinde konuştu.


İVANA SERT EN GÜZEL BAYANA AYAKKABISINI HEDİYE ETTİ


Roma Kuaför'de bayanlara kıyafet, saç ve güzellik danışmanlığı yapan İvana Sert, Bursalı bayanların hangi kıyafeti, hangi rengi ve saç stilini tercih etmesi gerektiği konusunda önemli tüyolar verdi.

Çok sayıda bayanın ilgi gösterdiği etkinlik sonrası en iyi stili yapan bayana İvana Sert, kendi tasarımı olan ayakkabıyı hediye etti.
  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Şu an okunanlar

.

Ev hanımlarına diyet

Ev kadınları, çok fazla iş yapmalarına rağmen kilo vermekte zorlanıyor Yapılan araştırmalarda gösteriyor ki ev kadınları çalışan kadınlara oranla daha kilolu Ev kadınlarının...

.

ADL sonbahar kış bayan elbise 2014

Adl sonbahar kış 2014 elbise koleksiyonuyla ilgili yaptığımız incelemede siyah elbiselerin yanı sıra lacivert ve kırmızıyada yer verildiğini gördük. A kesim veya belinde kemer olan...

.

Keten pantalonlar

Yazın rahatlığın simgesi keten pantalonlar hem erkek hem bayanlar için müthiş bir ürün. Yazın sıcağında sizi rahat hissettiren özgür kılan keten pantalonlar özelikkle banana...

.

Güzelliğin kaynağı su

Güzel kalmanın çok ucuz ve kolay bir yöntemi var. Soğuk ve sıcak duş alın, hem vücudunuz toksinlerden kurtulsun hem de ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirin. Soğuk ve sıcak suyla geçişli...

.

ÇAĞIMIZIN VEBASI: ALDATILMAK!

Gülü sev ki dikeni batmasın, öyle birini sev ki seni aldatmasın. Sev ama aldanma, sevil ama aldatma, bilmiyorsan eğer sevmeyi taşıma o yüreği... Eğer yukarıdaki mani kılıklı hazır...

İvana sert Bursa stil önerileri

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

İvana sert  Bursa stil önerileri