Yaşama dair herşey!

Epilatör kullanmak için 6 neden - bunları biliyor « Geri

E-posta 04.12.2011'de eklendi.
Epilatör kullanmak için 6 neden - bunları biliyor Epilatör uzun süreli pürüzsüzlük sağlar
Epilatör ile 4 haftaya kadar sürebilen pürüzsüz cilde sahip olursunuz. Bunun nedeni tüyü kökünden çıkarmanın tüyü tıraş etme veya kremler gibi yüzeysel yöntemlerle gidermeye göre tekrar büyümesinin daha uzun sürmesine yol açmasıdır. Ayrıca tekrar büyüdüğünde öncekinden daha yumuşak ve incedir.

Epilatör sadece bacaklarınız için değildir
Silk-epil epilatörleri seçtiğiniz modele göre farklı ataçmanlarla sağlanabilir. Bu ekler özellikle vücudunuzun farklı kısımlarında üstün sonuçlar elde etmenizi sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Epilatör hassas cilt için çok uygundur
Banyoda epilasyon modern kadınlar için yeni tüy giderme çözümüdür. Cildi hassas olan ve epilasyona yeni başlayan kişiler için idealdir.
Epilatör başlığındaki cımbızlar tüyü alırken cildi doğrudan çekmediğinden cilt üzerindeki etki minimumdur. epilatör günlük tüy almanın cildinizi tahriş edebileceği soğuk veya kuru dönemler için idealdir.

Epilatör tüyün daha az farkedilir şekilde büyümesini sağlar
Öncelikle tüyler kökünden alındığından bir jiletle alınan tüylere göre daha yumuşak ve daha dar uçlarla büyürler ve bu nedenle dokunulduklarında daha yumuşak ve ince hissedilirler. Ayrıca tüyler, bulundukları tüy büyüme döngüsü evresine göre farklı hızlarda geri büyüdüğünden ilk birkaç seanstan sonra daha az alınacak tüy olur.

Epilatör naziktir
Braun Silk-épil 7 kadınlarda rahatsızlığı azaltmak üzere farklı yollar sunar - ıslak kullanım sistemi epilasyonu cilt için çok nazik hale getirirken masaj sistemi epilasyon öncesinde cildi uyarıp sonrasında rahatlatır ve epilasyon öncesi silme işlemi ağrıyı azaltır.
Meşhur Alman dermatoloğu Dr. Staubach*'a göre Braun Silk-épil 7 Wet&Dry ile ıslak epilasyon önemli avantajlara sahiptir: "Ürünü su içinde deneyen kadınların yarısından fazlası hiç ağrı hissetmemiş veya çok az ağrı hissetmiştir."
* Dr. Petra Staubach, Klinik Araştırma Merkezi (CRC) Gutenberg Üniversitesi Mainz Dermatoloji Bölümü

Epilatör ağdadan daha etkin olabilir
Hem epilatör hem ağda tüyleri kökünden alsa da ağda yapmak tüyleri cilde bastırabilir ve kaldırılıp alınmalarını zorlaştırabilir. Silk-épil 7 kısa veya yassı tüyleri bile alacak şekilde tüyleri kaldıran, gevşeten ve nazik bir şekilde çıkartan patentli bir HairLift sistemine sahiptir. Silk-épil 7 ağdaya göre kısa tüyleri (0,5 mm) 7 kat fazla alır.
  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Şu an okunanlar

.

Epilatör kullanmak için 6 neden - bunları biliyor

Epilatör uzun süreli pürüzsüzlük sağlar Epilatör ile 4 haftaya kadar sürebilen pürüzsüz cilde sahip olursunuz. Bunun nedeni tüyü kökünden çıkarmanın tüyü tıraş etme veya...

.

Zara beyaz ceket modelleri

İşte sizin Zara beyaz ceketlerden oluşturduğunuz kombineler. Gerçekten şıklıkta bir yarış var. Bu yaz da çoğu kişi Zara beyaz ceket modellerini seçeceğe benziyor....

.

2011 Candice Swanepoel bikini mix show

Candice Swanepoel bikini mix şovunda bütün bikinileri bir arada kullanarak yeni kombinasyonlar elde ediyor. Yeni Brigitte Bardot olarak gösterilen model çok başarılı bir şekilde...

.

Erkeklerin korkulu rüyaları!..

Erkekler, daha ilkokulda hayatın acı gerçeğini keşfederler. İstedikleri her şey kadınların elindedir: Seks, anne, belki de sinemaya gidebilecek bir arkadaş, yönünüzü kaybettiğinizde...

.

Kumaş türleri nedir

DOĞAL KUMAŞLAR YÜN Yüksek ısıda yıkandığında çeker ve eğer asılarak kurutulursa deforme olur. Isıyı çok iyi yalıtır, yüksek nem emme özelliği vardır ve kaybettiği...

Epilatör kullanmak için 6 neden - bunları biliyor

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Epilatör kullanmak için 6 neden - bunları biliyor